Fyrby vision, dina drömmar dina mål!

Personlig utveckling

IMAGE_766.jpgPersonlig utveckling handlar om personligt växande, om drömmar, mål och visioner. Om tankar som skapar framgång. Hur du växer för varje hinder du tar dig förbi för att komma närmare DIN vision. Livet är ett lärande varje dag och i dina tankar sitter otroligt mycket kraft. Framgångsfaktorer är att ha mod och tro på sig själv och en stark vilja att lyckas.

 

IMAGE_709.jpgDu behöver lugn och ro och tid för reflektion för att accelerera och leverera när det förväntas. Avslappning, mental träning och kreativitet är kraftfulla redskap för att påverka dina tankar och därmed dig själv i rätt riktning mot framgång. Det undermedvetna stimuleras och arbetar dygnet runt.

 

IMAGE_778.jpgKroppen behöver också röra på sig för att syresätta hjärnan och öka välbefinnandet. Sinnena, människans känsloantenner behöver matas med njutningsfyllda upplevelser.

Det kan vara, vacker natur, hälsosam och smakfullt lagad mat och goda drycker, positiva känslor genom lustfylld rekreation och upplevelsebaserade aktiviteter.

Allt detta ingår i Fyrbyvision´s upplevelsebaserade kurser i personlig utveckling med body and mind adventure metodik.

 

Mail.pngFyrby Vision


Vi vill och vi kan lotsa dig till dina drömmars framtid. Har du några funderingar är det bara att kontakta oss.
Telefon: 076-1997709
info@fyrbyvision.se

LogoFyr.png

Din dröm blir ditt mål och ditt mål blir din verklighet!

 

 


Admin
en lunakonsult.se produktion